Facebook Instagram

Start of the civilian sales

Today, on the 20th of November, our civilian sales have started. Our webshop is filled with gear, clothing or other goodies from the Royal Military Academy. You can find our webshop via the link below or in the <Webshop> section. All the revenue from the products we sell will go to the Pancreatic Cancer Fund from the KU Leuven.

Project SSMW

2 thoughts on “Start of the civilian sales

 1. Even informeren over status van weborder 221012 van 23 November dat we nog niet hebben ontvangen.

  1. Beste wilfried,

   Wij willen u via deze weg laten weten dat we uw bestelling en de betaling goed ontvangen hebben, nogmaals bedankt hiervoor. Wegens de voorbije drukke periode voor ons (examens en winterkamp) en onze leveranciers, is uw bestelling nog niet verwerkt. Onze excuses hiervoor, wij doen ons best om uw bestelling zo spoedig mogelijk te bezorgen.
   Onze excuses voor het ongemak,

   Met vriendelijke groeten,
   Team Project SSMW 160

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *